2014. július 7., hétfő

Megváltozott nyár,megváltozott jövőkép

Mikor csíkos lett a teszt,már akkor tudtam,hogy az idei terveinket törölhetjük,mert van annál fontosabb.Se haza,se nyaralni nem megyünk,rossz volt közölni egyesekkel,de mikor mondtuk,hogy azért nem mert végre valóra válik az álmunk,akkor mindenkinek világos lett,hogy ennek így kell lennie.

Minden tartozásunkat vissza adtuk,sehova,senkinek nem tartozunk végre.Gabinak a közeljövőben 2 maszek is kilátásba van,minden olyan  jól  alakul.
Jobban nem is alakulhatna,ugyanis a másik álmunk is kezd körvonalazódni.Bár  mi nem  megyünk haza,de  anyáék elintézik  a  ház papírjait,mi küldjük  az első részletet,ugyanis részletre megveszünk  egy felújítandó  ugyan,de  jó állapotban lévő házikót,nagy gyümölcsös kerttel és udvarral.Ami a legjobb az egészben,hogy abban az utcában van,ahol a  Mamáék  is  és Keresztanyámék is és Barátnőmék is  laknak.Jövő  nyárra letelnek a részletek,és a  magunkénak tudhatjuk.


bocsi a képek  minősége miatt,de videóból vágtam ki és  hát ennél jobbat nem  is tudok jelenleg  mutatni




Onnantól  kezdve,ahogy a babánk megszületik,lesz 7 évünk arra,hogy rendbe tegyük a házikót,és,hogy annyi pénzt rakjunk félre ,amiből ha haza költözünk,tudjunk magunkkal kezdeni valamit.Nem titok,én szeretnék majd egy virágkötő,teremdíszítő tanfolyamot megcsinálni,amivel eltudok helyezkedni majd a vajdasági esküvői iparban :) Gabim fotózni szeretne majd,de  ez majd még kiforrja magát...Hogy miért 7 év?Azt gondolom,hogy ha akkor költöznénk  haza végleg,akkor még  nem  viselné meg annyira a gyermekünket  az itteni elválás-kiszakítás  és az otthoni beilleszkedés-sulikezdés.Szerintünk ebben a korban  még tud alkalmazkodni,de később  már necces volna,ha pl.  tesómra gondolok.

Hát így állunk  most,hogy  a pocaklakó befészkelte magát,máris megváltoztatja a mindennapjainkat,nem,hogy a  jövőnket.... de persze a legjobb dolgok  ezek  és nagyon boldogok vagyunk :)

1 megjegyzés:

  1. Ajj, annyira ismerős, nekünk is az előkészített nyaralás "ment rá" arra, hogy két csík lett a teszten :) Bevallom, azóta is sajnálom kicsit, de össze sem hasonlítható a két dolog :) (azt hiszem ,hogy ez nálatok sem kérdés :)) Remélem, hogy a 7 évet nem is kell kivárni és annál hamarabb is otthon/itthon lehettek <3

    VálaszTörlés