2013. augusztus 19., hétfő

Ezen a héten...

...szombaton indulunk haza,Magyarországra-Szerbiába!
Kicsit leszünk Szegeden is,de az időnk java részét Szerbiában töltjük majd.Otthon töltött időnk alatt 2 főbb esemény is lesz.Egyik hétvégén a nagyszüleim aranylakodalmát és a szüleim ezüstlakodalmát ünnepeljük meg szűk családi körben,másik hétvégén pedig az unokanővérem megy férjhez,lagziba vagyunk hivatalosak :)
Mindezek mellett a hétköznapokon van már időpontom nőgyógyászhoz,de megyünk fogorvoshoz,és bőrgyógyászhoz is elszeretnék jutni,illetve Gabim masszőrhöz,mert már ráfér nagyon.Szegeden a körmösömet fogom meglátogatni,tervezünk mozit,vacsizást,ügyintézést,barátokkal való talit,temetőbe virágot vinni,és még sorolhatnám a sort,hogy mi minden van még betervezve,örülök ha felét sikerül letudnunk megvalósítanunk.

Már ma elkezdtem az utazásra készülni,most először megyünk haza autóval,saját autóval!Nagyon izgulok,mivel a férjem nem túl régóta vezet,így nem tudjuk ,hogy hogy fogja bírni a tizenpárórás utat,de anyával bírják majd váltani egymást,Apa meg vezeti majd a saját kocsijukat.Egyenlőre agyban még nagy a kavalkád,hogy mit muszáj vinni,mit hanyagolhatunk,mi az ami befér majd,mi az ami nem,mi az ami itthon marad akarva vagy akaratlanul...ahhh,agyrém komolyan....
Elkezdtem kimosni a maradék szennyest,amiket a héten már nem veszek fel már rakom is a bőröndbe,hogy lássam majd folyamatosan,hogy mi férhet még ?!
Rutintalan vagyok még ilyen hosszú utas,kocsival haza menős dologban,nagy még a káosz,de remélem minden befér majd,amit szeretnénk haza vinni.

Visszafelé sem üres autóval szeretnénk majd jönni,szeretném majd kihozni a gyerekkori mesés könyveimet,és még egy pár holmit ami most a padláson porosodik.

Elköszönök egy kis időre,szeptember közepe felé jelentkezem,az oda-vissza út tapasztalataival,eseményeivel,és az otthon töltött vakáció élményeivel!

1 megjegyzés: