2012. április 16., hétfő

Az étkező és konyha kapja a mai posztot


Egyébként van róla több fotó is,csak nem tudom leszedni az oldalukról őket....Szóval ide kattintva lapozzatok a 4.oldalra és ott keressétek ezt a fotót ami mellett ez a szöveg van:


H 193 Sta

TE HUUR

 in 

ZULTE



Ruim appartement met living, open keuken, ruime berging, wc, badkamer (met ligbad, dubbele lavabo, douche & toilet), 2 slaapkamers, terras aan de voor & achterkant. Evt met dubbele g...

Prijs: € 650









Na,ha rákattintotok,akkor ott szép sorjában vannak még képek a lakásról,ez csak egy kis + ;)
Adottak a képen látható paraméterek és egyebek,valamint hát van nekünk egy csudás tömör fa , 2,20 cm-es asztalunk,8 sötétbarna bőr székkel.


Viszont nincs még tálaló szekrényünk és csak,hogy ne legyen olyan üres a tér pár polcot is eltudnék képzelni  a radiátoros falra...
Mivel tömör fa az asztal,így valami hozzá hasonló fiókos is és polcos megoldást kerestem ,és találtam is szerencsére,szóval ezt gondoltam tálalószekrénynek:

Nem pont középre,inkább baloldalra,mivel jobbon van a radiátor,szóval az erkélyajtó felé,a radiátor fölé pedig egy két valami egyszerű fa polc,hogy lehessen hova rakhatni a konyhai biszb@szokat....
Az asztal amúgy a konyhapulttal párhuzamosan képzelem,máshogy nem igen férne el,asszem...
Szeretnék majd valami olyasmit a falra,amit én készíthetek,arra gondoltam,hogy kávészemekből valami feliratot,de még agyalok rajta,hogy mi is lehetne az?!!!????
A függöny itt is spagetti volna,csak ide valami komolyabb szín kellene,jobbról a 2. és balról is a 2. tetszik....
A konyhába vettünk már ezt azt,pl. egy faliórát,aminek a máma helyén villák és kanalak vannak és a mutatói pedig kések,vagy fordítva...már nem tudom,de biztos láttatok már olyat,és eltudjátok képzelni.Nem csináltam róla fotót,de már be van dobozolva,úgyhogy nem szándékozom egy fotó kedvéért most keresgélni,na de egy szemléltetőt azért mutatok!:
Na meg hát vannak itt olyan csudi boltok,amikben olyan szépséges sütis dobozokat,szalvétákat,tálalókat,tálcákat lehet kapni , hogy csak na!A mintájuk vagy muffinos,vagy macaronos , rózsaszínes csuda szépes......szóval a barna mellett valószínűleg a rózsaszín lesz majd a kiegészítő szín a konyhában és az étkezőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése