2011. december 31., szombat

Csütörtök-Gabim napja

Apa szerdán annyi leves főzött,hogy nagyon sok megmaradt,így hát megbeszélték,hogy Gabinak is az lesz a levese,mert azért ételt nem nagyon szoktunk kidobni.
A 2.-ja egyszerű tepsis krumpli volt,zöldbab főzelék és sült oldalas...Azt hiszem ez a mindentől mentes kajcsi aratta a legnagyobb sikert.Mindentől mentesnél arra gondolok,hogy nem volt túlgondolva,hogy -Mit is főzzek?!,nem volt túl nehéz sem,a maga egyszerűségében aratott..asszem:)
A desszertje fagyi volt,ezt sem cifrázta túl,rakott rá csokiöntetet,és kész is.Persze ha nem a férjemről lett volna szó,lepontoztam volna a fagyi miatt,de így a legjobbat kapta tőlem természetesen 10 pontot:)Hisz imádom Mindenét,mindent amit csinál:)
Tegnap elmaradt a főzés,tesóm jött volna soron,de olyan szép reggelre ébredtünk,hogy nem mertük megkockáztatni azt,hogy a mai napra tervezett programot egy eső befolyásolhassa.
Így történt az,hogy Ákos vacsiját mára raktuk,a mai programot meg tegnapra.Ellátogattunk a delfinparkba.Előtte telefonon rákérdeztünk,hogy normálisan üzemel e minden a parkban mint nyáron,a vidámparki játékok meg minden?!A válasz természetesen igen volt.
Elindultunk,útközben megálltunk Kortrijkba,egy bevásárlóközpontban,szétnéztek a fiúkák,vettek ezt azt,aztán már mentünk is a delfinekhez,mert 2-kor nyitott,gondoltuk,akkor 2-fél 5-ig majd vidámparkozgatunk,és fél 5-től volt a show...
Odaérvén közli velünk a nénike,hogy hát a vidámpark nem üzemel télen...WTF??????

Hát jó,tiszta ideg lettem hirtelenjében,de a fél 5-ig tartó időt ki kellett tölteni valahogy,hát elmentünk korizni,

már aki tudott...Én a nem tudók táborát erősítem sajnos,így egy páran elmentünk egy kocsmába,apáék kávéztak,mi "gyerekek" meg ledöntöttünk egy két üccsit,aztán még sétáltunk a városban,és már mehettünk is vissza,mert az idő eltelt,kezdődött nem sokára a show.
Sorban állni nem kellett ,hál' Istennek nem voltak sokan,és már mehettünk is be és foglalhattuk el a helyünket:))))
Márk és Janika ,Gabim 2 öccse a bejáratnál:
Nem sikerültek túl jól a fotók,de ez egy nagy fóka akarna lenni.akit Robbynak hívnak:)
Ő is üdvözölt Mindenkit:)
Nagyon ügyik:)
Fiúk a delfin csontvázánál :

Én imádok ott lenni,mindig azon kattogok,mennyire jó lehet delfinoktatónak lenni,vagy idomár vagy nem is tudom minek hívják....
Nem a mi felvételünk de ebben a Delfináriumba szoktunk járni,ilyen szépek.
És most karácsony alkalmából a labdákat nem kellett visszadobálni nekik,ajándékok voltak,és apa is elkapott 1 labdit:)
Nagyon tetszett a srácoknak,és hát én sem tudnám megunni soha őket,nagyon szépségesek.

Ma Ákos főz,és ma derül ki,hogy ki nyeri a fődíjat:)

Viszont ma van az év utolsó napja is,ezért Minden olvasómnak szeretnék Boldogsággal és Vidámsággal teli Újévet kívánni.
Jövőre ,azaz jövőhéten,de lehet,hogy már holnap,jövök az új bejegyzéssel,hogy sikerült e megnyernem a vacsicsatát....Mindenkinek jó estét mára,kinek bulizóst,kinek pihenőst,ki milyennek szereti,lényeg,hogy érezzétek jól magatokat ma.puszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése